marți, 24 noiembrie 2009

Stirile de la ora 5, te-ncingi?!

Dar ce m-am saturat de toate cacaturile prezentate la stiri! Numai incendii, gripe, atrocitati, bre, un olimpic, un campion nu e prezentat!
In alta ordine de idei, daca domnii producatori nu doresc sa isi umple spatiul de emisie cu ceva bun, poate ca ar trebui sa vedem noi partea plina a paharului in aceste stiri :))

Acum e mare graba cu gripa, cand acum o luna nu dadea nimeni 2 bani. Romania in stare de panica! GRRRipaaaa ne prinde pe toti! Populatia invadeaza centrele de vaccinare!... Si ce e rau in asta? Hai sa vedem partea buna a lucrurilor... cel mai probabil un producatorul strain (sau roman, care o fi) de vaccin (testat insuficient) castiga bani pe seama poporului roman, si cu ocazia asta isi testeaza vaccinul si pe o plaja mare de populatie :D

Alte stiri de genul: Coana mitza biciclista a cazut si-a rupt ...capul in momentul cand a incercat sa treaca calea ferata , ignorand semnalele de avertizare ale personalului de ora 13.
Pai ganditi-va ca in sfarsit trenul va fi curatat si spalat si poate revopsit, va arata ca nou si pregatit sa ia navetistii care merg cu nasul la munca.

Cu astfel de stiri, nu m-as mira ca in viitorul apropiat sa aflu ca domnul din poza a ajuns presedintele romaniei :(

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu