marți, 12 ianuarie 2010

Stirile de la ora 5 (ver 2.0)

Recent am descoperit o serie de anecdote legate de stirile de la ora 5, enjoy!

"Probabil ca undeva, in capetele producatorilor de stiri, exista ideea ca vestile bune nu se vind. S-ar putea sa fie adevarat, insa ma gindesc ca nimic nu ne opreste sa prezentam stirile proaste mai vesel un pic, sa renuntam la expresiile ipocrit-compatimitoare si strimbacios-miloase. Sictir.org, va propune in premiera pe tara, Stirile vesele de la ora 5.

In jud. Timis au avut loc inundatii. Apele au acoperit 30 de comune. 16.000 de oameni au acum oportunitatea sa isi reconstruiasca vechile case darapanate si subdimensionate. Podurile prabusite vor fi inlocuite cu unele nou noute. Industria barcilor pneumatice a cunoscut o crestere spectaculoasa la bursa. Inundatiile au dat prilejul PNA sa investigheze noi cazuri de coruptie. Aluviunile aduse de revarsarea apelor au facut solul de pe cimpuri mult mai roditor. In jud. Timis au crescut vanzarile de filtre pentru apa potabila.

O baba care umbla ca proasta pe mijlocul autostrazii a fost lovita - normal - de un TIR. In urma accidentului, TIR-ul a supravietuit. Groparul satului a fost vazut facind cinste la birtul local.
O veste buna pentru procurorii PNA: in urma unui control financiar de fond la firma VA Tech Hydro, comisarii Garzii Financiare nu au descoperit nimic.
80% din produsele contrafacute de pe piata romaneasca provin din China. La fel si 20% din produsele autentice, de firma.

Domnul Tariceanu, prim-ministrul Romaniei, si-a completat in cursul zilei de ieri declaratia de avere, trecind pe noua versiune si cele 16 firme pe care le scapase din vedere la ultima varianta. Purtatorul de cuvint al Guvernului a declarat ca prim-ministrul nu a stiut initial ca trebuie declarat si maruntisul.

Ieri s-a anuntat numele cistigatorului extragerii 6/49. Numele celor 700.000 de fraieri care au aruncat banii degeaba pe bilete nu au fost anuntate.

Domnul Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a suferit vineri o usoara stinjeneala la inima. Medicul de familie al fostului presedinte a declarat ca a fost vorba de un acces de "inima rea", o boala care, netratata, poate avea consecinte fatale.

Social: In criza medicamentelor de vina sint nenorocitii aia pe care i-a mincat in cur sa se imbolnaveasca tocmai acum.

Ucraina continua lucrarile la Canalul Bastroe. Copiii pescarilor romani vor avea acum ocazia sa vada mai multe vaporase trecind prin sufragerie.

Profesorul rus Alexei Iablokov, presedintele Centrului rus pentru politici de mediu, sustine ca sarcofagul de beton care acopera reactorul 1 al centralei nuclearoelectrice de la Cernobil, Ucraina, este plin de crapaturi, anunta presa de la Moscova. Partea buna este ca anul acesta capsunile vor creste cit verzele si porumbul cit stalpii de telegraf. Avicola SA a anuntat ca intentioneaza sa deschida o maternitate pentru gainile gestante.

Stiri sportive: Mihai Stoica i-a dat un pumn in fata unui suporter. In urma incidentului, toti politistii aflati la fata locului s-au distrat pe cinste. Astazi, dl. Gigi Becali n-a facut nici o declaratie. Gradul de nesmitire in Romania a ramas constant, la valorile de ieri.

Show Biz: Angela Similea revine. Un grup de babe extaziate a participat la lansarea noului CD, sugestiv intitulat 'Vesnic tinara'. Gurile rele spun ca acesta mult , Corina Chiriac a declarat ca lucreaza si ea la un nou album, insa a refuzat sa dezvaluie orice detalii,mediatizata relansare apare ca o reactie a Angelei la succesul inregistrat de ultimul hit al Mirabelei Dauer "E mult mai bine" - un remake al celebrului "E bine, e bine, e foarte bine". Contactata telefonic, Corina Chiriac a declarat ca lucreaza si ea la un nou album, insa a refuzat sa dezvaluie orice detalii, cu exceptia faptului ca acesta va avea o abordare stilistica cu influnete Beyonce, Scooter si Ramstein."

Preluare www.sictir.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu