marți, 8 decembrie 2009

Mos Craciun de inchiriat! De la Crucea Rosie!

COMUNICAT DE PRESA


MOS CRACIUN SE LASA INCHIRIAT ... DE LA CRUCEA ROSIE!


Bucuresti 30 noiembrie 2009, Crucea Rosie Romana – Filiala Sector 4 a facut si in acest an o intelegere, in exclusivitate, cu Mos Craciun. Cei care doresc ca Mosul sa stea mai mult la petrecerea pentru Craciun, il pot chema contra cost.

Ajutoarele lui Mos Craciun sunt 35 de voluntari ai Crucii Rosii, care, in perioada 6 – 24 decembrie 2009, il vor ajuta pe Mosul sa ajunga la copii prin intermediul Serviciului de Mos Craciun, destinat familiilor, gradinitelor, scolilor, ONG-urilor, dar si firmelor din Bucuresti.

Mos Craciun nu va veni singur, ci insotit de craciunite si spiridusi, care vor asigura animatia si buna dispozitie in cadrul petrecerilor organizate cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Tarifele pentru inchirierea Mosului sunt:
- pentru familii – 150 lei
- pentru gradinite / scoli / ONG – 300 lei
- pentru firme – 450 lei
Programarile se pot face la telefon 0752.442.893 sau prin e-mail la voluntari@crucearos ie-sector4. ro

Banii stransi in urma campaniei din acest an vor fi folositi pentru realizarea unui proiect de invatare a primului ajutor premedical, destinat elevilor din ciclul primar si cel gimnazial.

„Campania are un caracter umanitar si se desfasoara in Bucuresti pentru al doilea an consecutiv. Banii colectati in 2008 au fost folositi in cadrul actiunilor sociale de intrajutorare a persoanelor varstnice din sectorul 4. Anul acesta, sumele colectate vor sustine un proiect prin intermediul carora voluntarii Filialei Sector 4 a Crucii Rosii Romane ii vor invata pe elevii din ciclul primar si cel gimnazial cum sa acorde corect primul ajutor premedical. Fiecare dintre noi, poate fi pus in situatia de a acorda primul ajutor, mai devreme sau mai tarziu si de aceea ne dorim ca tot mai multe persoane sa dobandeasca cunostintele elementare pentru a actiona in mod corespunzator.”, a declarat Iulian - Andrei Bobîrnea, lider de tineret – Crucea Rosie Romana - Filiala Sector 4 Bucuresti.

Contacteaza- l pe Mos Craciun si fa-ti copilul sa zambeasca!

Despre Crucea Rosie Romana
Fondata la 4 iulie 1876, Crucea Rosie Romana este membra a Miscarii Internationale de Cruce Rosie, fiind condusa in activitatea sa umanitara de Principiile Fundamentale ale Miscarii: Umanitate, Impartialitate, Neutralitate, Independenta, Voluntariat, Unitate, Universalitate. Acordarea primului ajutor, sprijinirea celor mai vulnerabile persoane, interventia la dezastre, educatia pentru sanatate, difuzarea valorilor umanitare sunt si astazi, la implinirea a 134 de ani de activitate umanitara, principalele domenii de activitate ale Crucii Rosii Romane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu