marți, 8 decembrie 2009

E Geoana! ba nu ! e Basescu!

Ma uitam acum doua seri pe realitatea, si oare ce vedeam??? Pe Geoana sarind in sus de bucurie, dar ce bucurie, ca el castigase alegerile prezidentiale, asta doar dupa ce a aflat rezultatul exit-polurilor.(care nu sunt rezultate oficiale, ci doar sondaje facute al iesirea din sectiile de votare
"Le multumesc tuturor ..." Sarea in sus de parca i-a dat cineva acadele :)) ca un copil care tocmai primise cadoul de craciun .

De partea cealalta Basescu parea rezervat, spunand ca "adevarul va iesi la iveala" dupa numararea voturilor. Nu spun ca ar fii meritat unul sau celalt sa ajunga presedinte, eu nu prefer pe niciunul din ei, dar atitudinea de copil "prostanac" a lui Geoana nu pare sa ii serveasca rolului de candidat la presedentia romaniei.
Ca om politic care se vrea cu o anumita prestanta, trebuie sa aibe o atitudine demna si rezervata, iar atitudinea lui de copil rasfatat ii tradeaza o inabilitate cronica de a fi un lider sau a conduce nu o tara, ci un popor.

PD(-L) alta parte Basescu nu se lasa cu una cu doua, cum sa raman el mai prejos de Geoana? Traian Basescu a declarat, duminica noapte, inainte de a pleca de la sediul PDL, unde s-a facut numaratoarea paralela a voturilor de la turul 2 al alegerilor prezidentiale: "E un fleac, i-am ciuruit!". Stai neanea!! Ce ai ciuruit? 5 milioane de romani? Care NU te-au votat?!

E clar ca ceva nu e in regula cu votarea asta cum dracu un procent de 1-2 % (sau care ar fii fost diferenta intre cei doi) sa stabileasca viitorul presedinte al tarii??? daca nici unul din ei nu a obtinut macar un avans de 5-10% inseamna ca romanii sunt indecisi! inseamna ca nici goana nu e dorit dar nici basescu :)).

Alta faza hilara am auzit-o la radio ieri, pe cand ieseam de la facultate, am auzit la radio o conversatie intre o domnisoara jurnalista si liderul TSD Victor Ponta.
Victor Ponta a subliniat că "sistemul de fraudare şi de furt" al PD-L a "funcţionat mai bine". "Ştiam că ne batem cu ei. Trebuia să câştigăm la zece procente ca să ne batem cu ei, dar nu am câştigat la zece, probabil am câştigat doar la trei-patru. Şi atunci sistemul lor a fost mai bun", a spus purtătorul de cuvânt al lui Mircea Geoană. Dupa care jurnalista a intrebat daca asta inseamna ca PSD avut si el un sistem de fraudare, raspunsul fiind pe masura:
"Ati pus o intrebare care va face cinste." Deci? Ce putem intelege din toate astea?
1. Toti politicienii din romania (sau sa zicem nu toti, ci 99,99%) sunt CURVE! (in toate sensurile cuvantului)
2. Politicienii romani nu au demnitate si curaj, in plus, ei NICIODATA nu isi asuma responsabilitatea in cazul unui esec.
3. Nu am vazut un om de stat roman post-decembrist sa puna pe primul loc INTERESUL NATIONAL AL ROMANIEI!
Ce sa mai spun? Deja m-a scarbit show-ul prezentat zilnic pe tembelizor, mai bine plecam cu totii in munti!. See ya!

2 comentarii:

  1. @De partea cealalta Basescu parea rezervat, spunand ca "adevarul va iesi la iveala" dupa numararea voturilor.

    Cred ca nu te-ai uitat unde trebuia.Avand in vedere ca 3 exit-poll-uri il aratau pe Geoana in frunte cu 51% si doar unul il arata pe Basescu invingator,dragul de el nu a fost deloc rezervat declarand:"Am castigat si acum ca in 2004."Sau am mai auzit replici tampite,cum ar fi "poporul a ales dreapta"...este ridicol ca macar sa gandesti ca in Romania exista ideologii.Vor sa spuna ca poporul a ales dreapta?Ia-o pe tanti Rodica de pe strada,care a votat cu Basescu pentru ca i-a dat o sticla de ulei si o punga de zahar,si intreab-o ce inseamna un partid de dreapta...Desi Geoana nu crapa de inteligenta as fi preferat sa iasa presedinte numai ca sa nu ii mai vad mutra lui Basescu inca 5 ani pentru ca omul asta este de o ipocrizie crunta.In 5 ani de mandat a pus-o pe Eba in parlamentul european,i-a luat celeilalte fiice un penhouse de 800.000 de euro,a inaugurat 42 de km de autostrada care o sa inceapa sa crape dupa o saptamana,a agresat nenumarati jurnalisti afisand un comportament de smecheras de cartier care nu prea se impaca cu functia de presedinte,nu a adus nici macar un proiect pt redresarea economica,a pus-o pe Udrea ministru(de fapt a creeat un minister numai pt ea),iar acum dansa conduce 2 ministere,l-a pus pe Boc premier(nu am vazut om mai prost ca ala),l-a pus pe Boc la invatamant(!!!!!!!) si multe altele.Am deschis televizorul ca sa o vedem pe Udrea calarind si jucand pe muzica populara,pe Boc dand cu coasa si pe Basescu mancand branza de burduf.Nu spune ca Geoana ar fi mai bun,dar macar mai schimbam placa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuze daca am fost putin prea entuziasta in argmentare:))

    RăspundețiȘtergere